Benieuwd naar onze speerpunten?

Snelheid van werken en een prima prijs-kwaliteit verhouding

Wij zijn een middelgroot bureau met korte lijnen. Mede hierdoor ligt onze snelheid van handelen hoog. Bij Aha! is er geen marge op de inkoop van het veldwerk en is de kwaliteit van het veldwerk geborgd. Daarnaast zijn onze overheadkosten laag omdat wij zonder tussenkomst van managementlagen werken. Hierdoor bespaart u als opdrachtgever kosten.

Ik wil graag dat Aha! contact met mij opneemt

Faciliteiten

Bent u op zoek naar veldwerkfaciliteiten? Wilt u onderzoek in het buitenland verrichten?
Aha! is u van dienst.

Belunit

De door onze enquêteurs gebruikte belwerkplekken zijn voorzien van de modernste voorzieningen voor telefonisch onderzoek (CATI). Zodat onze medewerkers en opdrachtgevers (indien gewenst) kunnen meeluisteren en kijken bij de uitvoering van de enquêtes. Dit garandeert een goede kwaliteit van de interviewgesprekken naast een optimale testmogelijkheid voor de vragenlijsten.

Webenquête tool

Voor Internetonderzoeken hebben wij een eigen instrument ontwikkeld. Allerlei typen vragen kunnen daarmee gesteld worden, bijvoorbeeld met grafische afbeeldingen. Doordat wij zelf dit instrument hebben, kunt u snel met ons schakelen. Real time weten wij de respons of kunnen vragen worden aangepast.

Internationaal netwerk

Voor opdrachtgevers met een Europees afzetgebied verricht Aha! onderzoek in het buitenland via een netwerk van buitenlandse onderzoeksbureaus. Met deze bureaus is in de afgelopen jaren een hechte samenwerking ontstaan. Aha! coördineert elk internationaal onderzoeksproject vanuit Nederland.

De onderzoeksbureaus waarmee wij samenwerken, zijn gevestigd in: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Veldwerk voor andere marktonderzoekbureaus;
net dat beetje meer!

Marktonderzoekbureaus die geen eigen veldwerkfaciliteiten hebben, kunnen voor telefonisch en face to face onderzoek gebruik maken van de interviewers/het veldwerkapparaat van Aha!. Wij hebben een eigen inhouse callcenter. Hier werken door ons getrainde en aangestuurde interviewers. Door onze meeluisterfaciliteiten kunt u als opdrachtgever veldwerk bijwonen. De resultaten van veldwerkopdrachten kunnen geheel volgens uw specificaties worden opgeleverd.

Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.